top of page

Σεμινάρια ιστιοπλοΐας - Φεβρουάριος 2020 από το ΝΑΟΕΦ

Ο ΝΑΟΕΦ διοργανώνει για το Φεβρουάριο του 2020, σεμινάρια αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας για ιστιοπλόους έμπειρους και μη, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Ταυτόχρονα συνεχίζονται και τα μαθήματα γνωριμίας για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την Ιστιοπλοΐα ΑνΘα και θέλουν να αποκτήσουν το δίπλωμα και την ικανότητα του Κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους.

1.​ ​Σεμινάριο - Κανονισμοί Ιστιοδρομιών​ (Διάλεξη 90') Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:30 Ομιλητής: Διονύσης Κουτσουβέλης / Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2. Σεμινάρια Αγκυροβολίας​ (Θεωρία 120' & Πρακτική άσκηση 6 ωρών) Ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου ανάλογα με τη συμμετοχή. Τμήματα 6-8 ατόμων / Κόστος συμμετοχής: 70€ το άτομο

3. Μαθήματα γνωριμίας

Γνωρίστε από κοντά την Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας και μάθετε τι χρειάζεται για να αποκτήσετε τις γνώσεις και το δίπλωμα για να κινηθείτε ασφαλώς στη θάλασσα με ένα ιστιοφόρο έως 24 μέτρα. Και εδώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο sailingschool​@naoef.gr​ στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας, το email σας και την κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

122 views0 comments
bottom of page